Wdrożenie i kontrola Food Cost – subskrypcja

Food Cost

Dedykujemy swoją usługę obiektom gastronomicznym i hotelowym, które chcą kontrolować proces produkcji i sprzedaży w lokalu w oparciu o dane analityczne szczegółowe.

Wdrożenie objęte usługą subskrypcji pozwala na gromadzenie i analizowanie dokładnych kosztów, a także zapobiegające odchyleniom w procesie produkcyjnym.

Food Cost

Co wchodzi w zakres wykonywanej usługi?

Umowa objęta jest klauzulą zachowania poufności (NDA) i gwarantuje pełną dyskrecję we współpracy, w zakresie objętym ofertą. W związku z dostępem do chronionych danych finansowych przedsiębiorstwa taki zapis w umowie współpracy jest wymagany. 

  • Opracowanie kart kalkulacyjnych do oferty
  • Wdrożenie receptur według obowiązujących przepisów prawnych 
  • Wprowadzenie do systemu gastronomicznego danych i receptur
  • Konfiguracja stawek VAT oraz marży
  • Kontrola sprzedaży
  • Kontrola kosztów produkcji
  • Korygowanie odchyleń
  • Wdrażanie zmian w ofercie
  • Menu Engineering

Jaki jest koszt inwestycji?

Dla przedsiębiorstw, które posiadają więcej niż jeden obiekt w portfolio, wysokość subskrypcji kalkulowania jest indywidulanie, w zależności od ilości obiektów i zaplanowanych harmonogramów.

Mikro

przedsiębiorstwo
PLN2000 netto/ Miesięcznie
Umowa na okres 12-tu miesięcy z opcją automatycznego przedłużenia
Zapyta o współpracę

Małe

przedsiębiorstwo
PLN3000 netto/ Miesięcznie
Umowa na okres 12-tu miesięcy z opcją automatycznego przedłużenia
Zapyta o współpracę

Średnie

przedsiębiorstwo
PLN4500 netto/ Miesięcznie
Umowa na okres 12-tu miesięcy z opcją automatycznego przedłużenia
Zapyta o współpracę

Duże

przedsiębiorstwo
PLN9500 netto/ Miesięcznie
Umowa na okres 12-tu miesięcy z opcją automatycznego przedłużenia
Zapyta o współpracę

Oferta comiesięcznej subskrypcji nie uwzględnia kosztów logistycznych, które naliczane będą w momencie ich powstania w trakcie wykonywania umowy, poniżej prezentujemy zasady naliczania kosztów logistycznych:

  • Koszty dojazdu do miejsca inwestycji - 1 zł. netto / kilometr
  • Koszty noclegu według cennika lokalnych obiektów hotelowych klasy ekonomicznej/budżetowej