Audyt jakości/sprzedaży

ISO 9001 - Siwsscert

Inwestorze czy masz kontrolę nad procesami w przedsiębiorstwie? Kontrola audytorska oparta o zasadę bezstronności oceny oraz rzetelności przeprowadzanego audytu. Audytorzy certyfikowani normą ISO 9001 w zakresie audytów procesów zarządzania przedsiębiorstwem.

Zakresy kontroli audytorskiej:

Jak wygląda kontrola w restauracji?

  • Kontrola trwa około 120 minut
  • Audytor podczas kontroli zamawia pełny posiłek wraz z dodatkowymi usługami (wino, koktajle itp.)
  • Audytor jest w pełni anonimowy. Oznacza to, że personel nie jest świadomy kontroli audytorskiej tak samo jak kadra zarządzająca
  • Audyt odbywa się w losowym terminie
  • Po kontroli audytorskiej inwestor otrzymuje drogą pocztową raport z załączonymi dowodami kontroli

Zakresy kontroli audytorskiej:

Jak wygląda kontrola w hotelowej gastronomii?

  • Kontrola trwa jedną dobę hotelową
  • Audytor podczas kontroli korzysta z śniadania hotelowego oraz losowej usługi dodatkowej dla gości hotelu
  • Audytor jest w pełni anonimowy. Oznacza to, że personel nie jest świadomy kontroli audytorskiej tak samo jak kadra zarządzająca
  • Audyt odbywa się w losowym terminie
  • Po kontroli audytorskiej inwestor otrzymuje drogą pocztową raport z załączonymi dowodami kontroli

Jaki jest koszt przeprowadzenia kontroli audytorskiej w przedsiębiorstwie?

Oferta jaką kierujemy do inwestorów została podzielona w zależności od wielkości przedsiębiorstwa:

Usługa audytu “na próbę”

Dla przedsiębiorstw, które posiadają więcej niż jeden obiekt w portfolio, wysokość subskrypcji kalkulowania jest indywidulanie, w zależności od ilości obiektów i zaplanowanych harmonogramów.

Oferta comiesięcznej subskrypcji nie uwzględnia kosztów logistycznych, które naliczane będą w momencie ich powstania w trakcie wykonywania umowy, poniżej prezentujemy zasady naliczania kosztów logistycznych:

  • Koszty dojazdu do miejsca inwestycji – 1 zł. netto / kilometr
  • Koszty noclegu według cennika lokalnych obiektów hotelowych klasy ekonomicznej/budżetowej